Keuren

Voor het keuren van verschillende zaken ben ik ook in te zetten. Hiervoor ben ik opgeleid en heb ik verschillende tools die mij helpen een correct oordeel te geven.


Elektrische gereedschappen

Al het gereedschap waar een stekker aan zit!

Bij specifiek gereedschap, bijvoorbeeld erg oud gereedschap waar geen beschermingsmiddelen geleverd zijn, (bij nieuwe aflevering), kan het zijn dat ik iemand inhuur, die daarvoor gecertificeerd is.

Klimmateriaal

-Trappen
-Ladders
-Steigers

Hijsmateriaal

-Kettingen
-Hijsbanden
-Kleine hand takels

Aanhangers

-Aanhangers voor BE-rijbewijzen

Brandblussers en EHBO materiaal

Brandblussers laat ik door een erkend bedrijf (ZZPer) doen. Ik zorg ervoor dat u daar niet naar om hoeft te kijken, zodra deze in het keurpakket zit. EHBO trommels keuren, deze laat ik gelijk meenemen door het (eerdergenoemde) erkende bedrijf, als er ook brandblussers gekeurd moeten worden. Zijn er geen brandblussers die gekeurd moeten worden, en de aantallen EHBO trommels zijn niet groot, keur ik deze zelf. Kleine reparaties kunnen gelijk worden uitgevoerd. Dit telt voor het elektrische gereedschap en het klimmateriaal. Let op: Dit kan alleen als de onderdelen op voorraad zijn.

Ook kan ik brandblussers en EHBO trommels leveren.


Keuren op locatie als daar de mogelijkheid toe is

En ik keur thuis: Bij kleine aantallen kan het gereedschap middags aangeleverd worden en de volgende ochtend weer worden opgehaald. Dit kan alleen op afspraak.

Iedere arbeidsmiddel krijgt een uniek nummer en een certificaat. Deze is herkenbaar bij het bijbehorende certificaat. Al het elektrische gereedschap krijg een certificaat met de testuitslagen en wat er eventueel aan gerepareerd is.
Tevens kunnen de elektrische gereedschappen van een chip worden voorzien. Hierdoor kan ik de volgende keuring sneller doen en kan er geen misverstand ontstaan over welk gereedschap gekeurd is.
Bij alle visuele keuringen wordt een handcertificaat geleverd en wat er eventueel aan gerepareerd is.

Er wordt ook een totaaloverzicht geleverd wat er goed/afgekeurd is tijdens de keuring(en). Ook word er aangegeven in de volgende keuringen welke arbeidsmiddelen niet aangeleverd zijn. Bij de eerste keuring(en) door mij, lever ik de certificaten in een map aan voor een correcte administratie.